Team-buildings

Неограничени възможности

Хотел Ориос предлага прекрасна възможност за организиране и провеждане на тиймбилдинг срещи и ивенти по мярка. Убедени сме, че балансираната комбинация от натрупан опит, гостоприемство  и уютна атмосфера ни дава възможност да създаваме запомнящи се събития, далеч отвъд традиционните представи и очаквания на гости и клиенти. 

Срещи и Конференции

Изберете необходимата Ви оферта за Вашето събитие в Хотел Ориос

Хотел Ориос предоставя добрите възможностои за организиране на успешни и запомнящи се корпоративни събития. Идеалните условия за провеждането на разнообразни мероприятия са в Хотел Ориос – работни срещи, презентации, семинари, обучения, медийни събития и др. Пакетите включват пълно обслужване, организация и обезпечаване на малки или по-големи събития. Предлагаме професионализъм и гостоприемство. Разполагаме с професионален екип, готови сме да организираме перфектното събитие с необходимите детайли. 

Сватби и празненства

Най-добър празник в Хотел Ориос

Мечтаната романтична сватба край морето или тържество с по-малко или повече гости, елегантна и уютна обстановка, разнообразно меню и специално отношение – Хотел Ориос е отговорът за всички желания. Уникална природа, чист въздух и безкрайни възможности за организиране на вашия специален ден е нашето предложение. За нас ще е чест, да смe домакин на Вашето празненство и да Ви подкрепяме в целия процес и организация на тържеството!